Pólóminták bemutatása minden mennyiségben

A Legjobb pólók blogja

Új születésnapi vicces pólók 2024

Egy mini szülinapi pólókollekciót mutatunk be ezentúl humoros témában. Elsősorban időseknek szólnak ezek a pólók, de minden korosztály számára ideális ajándék lehet. 
Ezeket a pólókat csak nálunk lehet megvásárolni (egészen addig, amíg el nem lopják más pólóboltok), látogass el webshopunkba, és válogass a legjobb szülinapi pólók között. KATT IDE

polo-szuletesnap-0039-straight-outta.jpg

polo-szuletesnap-0040-holy-shit-im-old.jpg

polo-szuletesnap-0041-a-kor-csak-egy-szam.jpg

polo-szuletesnap-0042-oregebb-vagyok-bacsi.jpg

polo-szuletesnap-0043-oregebb-vagyok-neni.jpg

Pólók szerelem és Valentin-nap témában

Ajándékok Valentin-napra

Valentin-nap közeledtével tökéletes alkalom elgondolkodni azon, hogyan fejezhetnénk ki szerelmünket egyedi és stílusos módon. Egy ajándék póló igazán kreatív és kedves módja ennek, főleg, ha a mintán különféle vicces vagy romantikus feliratok szerepelnek. Webáruházunkban széles választékban találhatók olyan pólók, amelyek garantáltan mosolyt csalnak szerelmed arcára. Fedezd fel egyedi és személyre szabott ajándék ötleteinket, és adj valami igazán különlegeset Valentin-nap alkalmából! Ajándékozz szeretettel a legújabb, divatos pólóinkkal!

Pólóinkat ITT megtalálod a Partikellékek webáruházban.

polo-valentin-nap-0056-i-love-you-szerelmes-abc.jpg

polo-valentin-nap-0058-parom-pup-a-hatamon.jpg

polo-valentin-nap-0061-az-igaz-szerelem.jpg

Héliumos fólia lufi ötletek

5 tipp, hogy még tovább kitartson a fólia lufi

Öt módja annak, hogy a héliumos lufik tovább tartsanak

Minden ünnepségen, a léggömbök mindig is különleges szerepük van, függetlenül az alkalomtól. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, megnyitóról, ballagásról vagy bármilyen más örömteli eseményről, és szeretnéd, ha lebegő lufijaid minél hosszabb ideig megmaradjanak, segítünk, és adunk pár ötletet. Bár minden héliumos léggömb idővel leereszt, néhány egyszerű trükkel meghosszabbíthatod a várható élettartamukat.

1. Háziállatokkal kapcsolatos óvintézkedések: ha háziállatokat tartasz, tárold a lufikat olyan helyiségben, ahol kedvenceid nem férhetnek hozzá. Ha a kölyökkutyák és cicák magukra maradnak, akkor vagy a zsinórokkal játszanak, vagy kilyukasztják magát a lufit. Ez a szőrös barátaid biztonsága érdekében is jó ötlet, mivel akár magukra is tekerhetik a zsinórt, illetve a lufik elfogyasztása is maradandó egészségkárosodáshoz vezethet.

2. Kerüld a napfényt:  a hő és a napfény rosszul hat a léggömbökre. Csodákat tehet, hogy sokkal tovább tartsanak a lufik, ha hideg és hűvös helyeken tárolod a felfújt lufikat. A fólialufik esetében próbáljon meg egyenletes hőmérsékletet fenntartani, hogy a hőingadozások ne okozzanak károsodást.

3. Intelligens tárolás: Ha visszatérő eseményeket tervezel, és azt szeretnéd, hogy a lufik tartósak legyenek, szánj időt arra, hogy tiszta, nagy műanyag zacskókba legyenek csomagolva. Csak győződj meg arról, hogy a zsák könnyen ráfér a lufikra, de ne legyen olyan szűk, hogy a lufik kipukkadjanak. Miután a zacskókat a lufikra helyeztük, csavarjuk és zárjuk le a nyakánál egy szalaggal, vagy kössön csomót magának.

4. Hi-Float® léggömbtartósító zselé használata: ha megrendelted latex lufijainkat, és szükséged van arra, hogy hosszú ideig lebegjenek, Hi-Float®-ot fecskendeznénk minden egyes gumilufiba. A Hi-Float® egy nem mérgező és nagyon biztonságos vegyszer, amelynek speciális összetétele meghosszabbítja a léggömbök élettartamát, és  a lufik lebegési idejét. Ez a zselé kizárólag gumilufihoz használható!

5. Hőérzékenység: Ha egész napos szabadtéri partit vagy hétvégi rendezvényt szervezel, akkor extra óvintézkedéseket kell tenned a lufik megőrzése érdekében. A héliummolekulák kitágulnak amikor melegnek vannak kitéve, és ezen a folyamatos hő- és nyomásnövekedés miatt a léggömbmolekulák mozgás lufi kipukkanáshoz vezethet. Lehet, hogy kísértésbe eshetsz, hogy vizet öntsön rájuk hűtés céljából, de ez nem jó ötlet, mert a léggömbök összeragadnak és szintén kipukkadhatnak. Ehelyett inkább használjunk világos színű lufikat, mivel azok nem melegednek fel olyan gyorsan, mint sötét társaik. Továbbá, vigye őket be a házba a nap végén, hogy ne maradjanak kint egész éjjel. Ahogy a hőmérséklet csökken, a lufik összezsugorodnak, és ha másnap reggelre megnagyobbodnak, az pukkadáshoz vezethet.

Az egyik nagyon fontos különbség, amit szem előtt kell tartani amikor ezeket a tippeket olvassuk, a latex és a fólialufi lebegési ideje. Egy szabványos 11"-os héliummal töltött gumilufi körülbelül 16-18 óráig marad a levegőben, és sokkal hamarabb leereszt, ha kint hagyjuk a hőségben. A fólialufi viszont hetekig is lebeghet, ha figyelünk rá. Hirtelen hőmérsékletváltozásra (hidegre és melegre egyaránt) hevesen reagálnak.

 +1. Nem mindegy honnan veszed , és hol fújatod a lufikat! Sajnos nagyon sokan trükköznek silány minőségű fólia lufikkal, illetve vannak olyan partikellék üzletek, ahol nem héliumot, hanem sokkal gyengébb minőségű lufigázt használnak (persze hélium árában). Ha lelkiismeretes, korrekt kiszolgálást, és kedvező árakat szeretnél, akkor fordulj hozzánk, nagyon szívesen segítünk! Csepel belvárosában van a telephelyünk, annyit kérünk mindössze, hogy ha lufit szeretnél fújatni, azt előre jelezd. 
Elérhetőségeink:
Partikellékek Webáruház és héliumos lufi fújás
1211 Budapest Posztógyár u. 8. (MJ Car autószerviz udvarán belül van az irodánk)
Weboldalunk
Héliumos lufi fújás
kituzoshop@gmail.com
+36-20-431-98-11heliumos-lufi-fujas-csepel.jpg

 

 

Western legénybúcsú póló

avagy ne keménykedj, ha nem vagy Rambó

Ha azt hiszed te vagy Charles Bronson vagy Clint Eastwood, akkor jól hiszed. A prérin egy vágta után szembe találkozol Bud Spencerrel, aki akkor nyaklevest kever le neked, hogy leesel a lovadról. Ez még semmi, mert a pisztolyod is kiesett az övedből, és nem leled sehol. Miközben a porban fetrengve keresed a fegyvered, azt veszed észre, hogy a főméltóságú Bud elszelel. Ez csak egyet jelenthet: kegyetlen irokéz harcosok jönnek feléd, megkötöznek , és napokon át tartó kínzásnak vetnek alá. Aztán elengednek. Persze megnézheted magad ujjak, szemek, fejbőr nélkül, és még a hátadról is lenyúzták a bőrt. Nesze neked, kellett megházasodnod!

Western legénybúcsú póló

p-leg-0059-a-volegeny-bandaja-legenybucsu-polo.jpg

Címkék: legénybúcsú

Cicás és kutyás pólók lánybúcsúra

"Elnézést, ez itt egy lánybúcsú" feliratos pólók kaphatók a webshopban nagyon aranyos cicás és kutyás (amerikai staffordshire terrirer) mintával. Ugyanezek a grafikák megvásárolhatók kitűzők formájában is. Az alábbi linkeken megvásárolhatod. Ha esetleg más állatkát szeretnél, az is megoldható, ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot. 

Cicás póló lánybúcsúra
Kutyás póló lánybúcsúra
Cicás kitűző lánybúcsúra
Kutyusos kitűző lánybúcsúra

p-lany-0086-elnezest-lanybucsu-kutyas.jpg

p-lany-0087-elnezest-lanybucsu-cicas.jpg

gg-kituzo-lany-058-elnezest-cicas-v.jpg

gg-kituzo-lany-057-elnezest-kutyas-v.jpg

Legénybúcsú pólók 2023

- folytatás

Drága nősülendő férfiak! Elkezdtük feltölteni az idei legújabb legénybúcsús pólókat, mindenki figyelmébe szeretettel ajánljuk ezeket a mintákat. Érdemes gyakran visszanézni, mert sok-sok újdonság fog felkerülni a legénybúcsú, és lánybúcsú kategóriába. 
Ez a két minta teljesen új, ilyen mintákat eddig még nem árult senki sem Magyarországon. Szóval mi vagyunk az első:

Legénybúcsú pólók webáruháza

 

p-leg-0055-same-pussy-forever.jpg

p-leg-0056-ugyanaz-a-punci-orokke.jpg

süti beállítások módosítása